Tennis: CAMPIONAT DE MALLORCA PER EQUIPS

Publicado 28/03/2017

Amb una victòria i dues derrotes a la primera fase, Eu Moll Tennis Club va passar a disputar la fase de consolació del Campionat de Mallorca per equips. El nostre club va quedar enquadrat en el grup B amb els clubs de Llucmajor, Artà i novament el Club de Tennis Campos al que ja ens havíem enfrontat a la primera fase.

La primera jornada i la única que disputaríem com a locals es va dur a terme el en el poliesportiu del Port de Pollença el passat 25 de maig.

Per part d’Eu Moll Tennis Club formaren l’equip en Silviu Buzgau, Lluc Cifre, Jaume Palmer, Ethan Domínguez i Ignasi Cifre. En els individuals les victòries arribaren par part den nº 1 de l’equip, Silviu Buzgau que es va imposar en dos sets al jugador de Llucmajor Dionis Marinski mentres que el jugador número 3, Jaume Palmer va guanyar per 6/3 i 6/4 a Tomeu Garau. Els altres dos partits individuals foren pels jugadors de Llucmajor el que feia que aquesta primera confrontació es decidís en el partit de dobles.

Per part del Club de Tennis Llucmajor participaren en aquest partit definitiu en Dionis Marinski i en Marc Vadell mentre que novament en Silviu Buzgau i n’Ignasi Cifre formaren el dobles d’Eu Moll Tennis Club.

L’equip de Llucmajor va aconseguir guanyar el primer set per 6/3 però en el segon set l’equip d’Eu Moll Tennis Club va reaccionar i es va imposar per 6/2. Amb aquest resultat tot es decidiria en el super tie break. En Silviu i n’Ignasi varen començar per davant en el marcador arribant a una avantatge de 5 a 1. L’equip de Llucmajor va sabre reaccionar gaudint fins i tot d’una pilota de partit amb 9 a 8 que els jugadors locals varen aconseguir neutralitzar. Finalment, i després de casi dues hores de partit, Eu Moll Tennis Club es va imposar en el tie break per 11 a 9 aconseguint la primera victòria d’aquesta segona fase del Campionat de Mallorca per equips.