NOTICIAS / NOTÍCIES / NEWS


 

Tennis: CAMPIONAT DE MALLORCA PER EQUIPS

Publicado 28/03/2017

Amb una victòria i dues derrotes a la primera fase, Eu Moll Tennis Club va passar a disputar la fase de consolació del Campionat de Mallorca per equips. El nostre club va quedar enquadrat en el grup B amb els clubs de Llucmajor, Artà i novament el Club de Tennis Campos al que ja ens havíem enfrontat a la primera fase.

La primera jornada i la única que disputaríem com a locals es va dur a terme el en el poliesportiu del Port de Pollença el passat 25 de maig.

Per part d’Eu Moll Tennis Club formaren l’equip en Silviu Buzgau, Lluc Cifre, Jaume Palmer, Ethan Domínguez i Ignasi Cifre. En els individuals les victòries arribaren par part den nº 1 de l’equip, Silviu Buzgau que es va imposar en dos sets al jugador de Llucmajor Dionis Marinski mentres que el jugador número 3, Jaume Palmer va guanyar per 6/3 i 6/4 a Tomeu Garau. Els altres dos partits individuals foren pels jugadors de Llucmajor el que feia que aquesta primera confrontació es decidís en el partit de dobles.

Per part del Club de Tennis Llucmajor participaren en aquest partit definitiu en Dionis Marinski i en Marc Vadell mentre que novament en Silviu Buzgau i n’Ignasi Cifre formaren el dobles d’Eu Moll Tennis Club.

L’equip de Llucmajor va aconseguir guanyar el primer set per 6/3 però en el segon set l’equip d’Eu Moll Tennis Club va reaccionar i es va imposar per 6/2. Amb aquest resultat tot es decidiria en el super tie break. En Silviu i n’Ignasi varen començar per davant en el marcador arribant a una avantatge de 5 a 1. L’equip de Llucmajor va sabre reaccionar gaudint fins i tot d’una pilota de partit amb 9 a 8 que els jugadors locals varen aconseguir neutralitzar. Finalment, i després de casi dues hores de partit, Eu Moll Tennis Club es va imposar en el tie break per 11 a 9 aconseguint la primera victòria d’aquesta segona fase del Campionat de Mallorca per equips.

 

Lea toda la publicación »

Esports: Eu Moll Tennis Club

Publicado 09/03/2017

 

 

Diada de tennis en el Poliesportiu del Port de Pollença

 Els clubs de Campos, Porreres i Campanet, juntament amb Eu Moll Tennis Club i amb la col·laboració del programa dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca varen organitzar una jornada on participaren els jugadors més joves d’aquests quatre clubs.

Prop de setanta nins i nines d’entre 3 i 9 anys gaudiren el matí del 4 de març de les activitats que es dugueren a terme en el poliesportiu del Port de Pollença.

 

Lea toda la publicación »

Campanya de donació de sang al Moll

Publicado 27/02/2017

Avui horabaixa (27/02), a partir de les 18.00 hores, pots donar sang al local de AAVV del Port de Pollença (Carrer de Mestral n°15).

Lea toda la publicación »

Evidències després dels temporals

Publicado 16/02/2017

Està clar que tothom dessitja que el nostre poble sigui un lloc atractiu, modern i net; però el frenètic increment del turisme exigeix una implicació total de veïns, institucions i dels mateixos turistes perquè aquest dessig pugui devenir realitat.

Aquest hivern ens han visitat un grapat de temporals de vent i pluja, que han evidenciat diferentes mancances i despropòsits arreu del Moll: inundacions a carrers (que no són noves), abocaments d'escombreries arrossegats per les riades, principalment els abocaments provinents dels torrents i posteriorment l'acumulació d'escombreries a la badia.

En altres nuclis costaners s'han duit accions de neteja de fons marí cercant col·laboracions d'entitats especialitzades en això, i els resultats han sigut molt satisfactoris. Potser és ben hora de repensar si al Moll hauríem de dur a terme iniciatives d'aquest tipus. 

Lea toda la publicación »

OBRES A GOTMAR

Publicado 08/02/2017

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

OBRES ALS CARRERS PINÇÀ I ORONELLA DE GOTMAR.

Els informem que, degut a la presència d’una màquina excavadora de grans dimensions i per motius de seguretat, es tancarà l’accés al trànsit de vehicles tal i com s’indica a continuació:

- De dia 9 a 10 de febrer es tancarà el tram de Carrer Pinçà situat entre carrer Estornell fins al final del carrer en direcció Alcúdia.

- De dia 13 a 15 de febrer es tancarà el tram de Carrer Pinçà situat entre carrer Estornell i el carrer Colom.

- De dia 16 a 19 de febrer es tancarà el tram de Carrer Oronella situat entre la comunitat Cel-Gotmar fins al final del carrer.

- De dia 20 a 24 de febrer es tancarà tot el Carrer Oronella.

Durant aquests dies tan sol es podrà accedir a les propietats caminant.

Aquestes dates poden ser lleugerament modificades en funció de les circumstàncies de l’obra. S'avisaria convenientment.

Es demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar i s’agraeix la seva col·laboració i comprensió.

Ajuntament de Pollença.

Lea toda la publicación »

OBRES DE LA TERCERA FASE DE GOTMAR

Publicado 08/02/2017

MALESTAR ENTRE ELS VEINATS DE GOTMAR 

Durant aquest hivern s’estan realitzant a la urbanització de Gommar les obres de la tercera fase. Ara, la contractista adjudicatària de les obres, ha fet públic un comunicat on s’informa als veïnats d’aquesta urbanització del tall de diferents carrers degut a la presencia d’una maquina excavadora de grans dimensions. 

Això ha provocat el malestar als veïnats d’aquesta urbanització que veuen com no podran accedir a les seves residencies durant uns dies i les molèsties que sofriran especialment els residents del Putxet que hauran d’accedir a peu a casa seva durant un període de prop de deu dies i a través d’uns carrers en obres i sense il·luminació. 

La nota, signada per Acsa Obras e infraestructures S.A. indica que els carrers quedaran tancats al transit de vehicles els següents dies: 

De dia 9 a 10 de febrer es tancarà el tram de Carrer Pinçà situat entre carrer Estornell fins al final del Carrer en direcció a Alcudia. 

De dia 13 a 15 de febrer es tancarà el tram de Carrer Pinçà situat entre carrer Estornell fins al final del Carrer en direcció a Alcudia. 

De dia 16 a 19 de febrer es tancarà el tram de Carrer Oronella situat entre la comunitat Celgotmar  fins al final del carrer. 

De dia 20 a 24 de febrer es tancarà tot el carrer L’oronella. 

Les dates segons l’empresa contractista poden ser modificades en funció de les circumstancies de les obres. 

Lea toda la publicación »

Esports: Eu Moll Tennis Club en el Campionat de Mallorca de tennis per equips

Publicado 07/02/2017

Amb un equip aleví, Eu Moll Tennis club va tornar a participar en el Campionat de Mallorca per equips. Eu Moll Tenis Club va quedar enquadrat en el grup 3 amb el Club de Tennis Felanitx, el Club de Tennis Campos i el Tennis Sometimes. Aquesta primera fase era de 4 al 19 de febrer.

 

La primera confrontació fou contra el Club de Tennis Felanitx el dematí del 4 de febrer. En Jaume Palmer, Ignasi Cifre, Lluc Cifre i Silviu Buzgau representaren el club i visqueren una confrontació molt emocionant que es va decidir en el súper tie break del partit de dobles. En els individuals en Jaume Palmer i en Silviu Buzgau varen aconseguir guanyar els seus partits el que significava que amb un empat a dos en el nombre de partits guanyats tot es decidiria en els dobles. En Silviu juntament amb en Lluc Cifre varen ser els jugadors escollits per jugar aquests partit definitiu. El primer set va ser pels jugadors d’Eu Moll Tennis Club per 6/4 menstres que el segon fou pels jugadors de Felanitx pel mateix resulat. Així, amb aquest marcador tot es decidia en el teibreak que s’havia de disputar a 10 punts. La tònica d’aquest tiebreak definitiu fou la mateixa que els dos primers sets: molta igualtat i els punts que es decidien per petits detalls. Finalment, la sort no va acompanyar als jugadors d’Eu Moll Tennis Club i amb un 13 a 11 a favor dels jugadors de Felanitx s’adjudicaren aquesta primera confrontació de la primera fase del Campionat de Mallorca per equips. 

Lea toda la publicación »

Adéu al quiosc de ca'n Butxaca

Publicado 06/02/2017

Sniffff !!! Tinc 51 anys, viscuts aquí, entre "eu Moll nou i eu Moll Vell", pel "Garrover de Bóquer" i” ca'n Dràcula”, pescant esparralls amb suret i llises a la Gola.
Però, si alguna cosa recordo com un plaer gravat al meu cap és sortir de l'aigua al so de "helaaaados !!!", negociar amb la meva mare, assegut a l'arena, i partir amb 25 pessetes a n’eu carriro d’eu gelats "més coies que en Candela ".
I avui, davant l'estupor dels nostres veïns, veim desmuntar eu xiringuito d'eu Valls, per qüestions polítiques, o comercials, o d'interpretacions estrictes de les lleis, o el que sigui. La qüestió és que toca la fibra, veure impotent perdre una icona de la nostra memòria.
Moltes vegades miram amb enveja el "bon fer" d'eu països nòrdics en solucions creatives.
I jo me deman: ¿Haguessin permès, en llocs on les coses es fan bé, una solució tan dràstica al problema?
Definitivament, eu caràcter fenici està instal•lat entre noltros.

Lea toda la publicación »

Anticorrupción investiga la compra del cine Capitol de Pollença

Publicado 06/02/2017

Antic cinema CapitolAntic cinema CapitolEl fiscal anticorrupción Juan Carrau investiga la compra del cine Capitol por parte del Ajuntament de Pollença, firmada en diciembre de 2014, ante la sospecha de que podría haberse pagado un precio superior al valor real del inmueble.

El Ajuntament compró el antiguo cine por 850.000 euros. La compra estaba avalada por un informe de valoración del entonces arquitecto municipal Jaume Carbonero y se realizó por un precio ligeramente inferior al de la citada valoración.

El Consistorio se hacía exclusivamente con el cine, pero no con los bajos del inmueble, cosa que complica notablemente su rehabilitación. Un informe realizado en la presente legislatura cifra en 2,5 millones de euros el coste aproximado de la reforma.

El fiscal requirió en diciembre al Ajuntament de Pollença que le envíe toda la documentación de la que disponga relativa a la adquisición del cine Capitol que se incorpora a la investigación abierta sobre presuntas irregularidades en la tramitación de expedientes de infracción urbanística durante los últimos doce años de la que dio cuenta el regidor de Urbanismo, Bartomeu Cifre Bennàssar, en el último pleno municipal.

El exarquitecto municipal Rafel Balaguer registró un escrito advirtiendo de presuntas irregularidades sobre estas y otras cuestiones en el propio Ajuntament en junio de 2015 avisando al alcalde Miquel Àngel March de que daría cuenta a la Fiscalía.

Lea toda la publicación »